Sabreren

Nieuw bedrijfspand of een huwelijk? Huur de champagne dame in om dit op een traditionele manier te openen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Wij zijn lid van de Confrérie du Sabre d'or, een broederschap van Franse origine. De wereldwijde doelstelling is: 

"Het uitdragen van de nobele kunst van het sabreren van champagne".

 

De champagne wordt perfect gekoeld en mooi geserveerd en natuurlijk sabreren wij de fles. Daarna zullen de bubbels worden rondgebracht met een sprankeling en een lach. 

We serveren niet alleen champagne, maar een beleving!

 


Wat is sabreren?

Het sabreren van champagne – de sabrage – is een traditionele, enigszins ceremoniële manier om een champagnefles te openen. 

Sabreren kan je leren. Wij leggen het graag uit!

 

 

 

Historie

Napoleon was een kleine man, maar een groot champagne liefhebber. Voordat hij met zijn leger op veldtocht ging werd eerst voldoende champagne ingeslagen in de Champagnestreek om op een overwinning te kunnen proosten.